Capoeira a les escoles

La Capoeira és una eina pedagògica molt potent per al desenvolupament de la personalitat dels infants, i ajuda a generar entorns de convivència més saludables, amistosos i educatius.

Ja fa anys que estem impartint aules de Capoeira com a extraescolars a diferents escoles de la província de Girona. Cada curs que comença rebem més interés per part dels alumnes i s’obren nous grups.

A l’Associació Capoeira Canigó apostem molt fort en aquesta tasca educativa ja que són molts els beneficis d’aquells que la practiquen. Des del desenvolupament motriu, a l’auto-coneixement i capacitats comunicatives. I sobretot ajuda a desenvolupar i potenciar la creativitat dels nens i nenes.

A més és una activitat totalment inclusiva ja que es treballa en grup i també poden practicar-la nens i nenes de diverses edats, gèneres, ètnies, estats físics o psicològics.  És cert que la Capoeira és lluita, dansa i art marcial, però cal en cap cas parlem d’una activitat agressiva o competitiva, sinó més aviat d’auto-superació.

Aquest curs 2018-2019 estarem donant aules regulars de Capoeira a:

  • Escola El Pla de Salt
  • Escola Àgora
  • Escola Bellcaire d’Empordà
  • Escola Cistella
  • Projecte Juguem? Salt

 


T’agradaria practicar Capoeira a la teva escola?

contacta’ns per més informació


 

You may also like...